Työsuhdepyörän ostaminen onnistuu Hulluna.comilta.

Työsuhdepyörä

Työsuhdepyörä on verovapaa luontoisetu, jonka arvo on 1200 euroa vuodessa. Se koskee sekä tavallisia että sähköavusteisia polkupyöriä, ja sen tarkoituksena on tarjota työntekijöille mahdollisuus käyttää pyörää työmatkapyöräilyssä ja vapaa-ajalla.

Työnantaja päättää pyöräedun hankinnasta, ja usein pyörät päädytään hankkimaan leasing-palveluna. Vuokra-ajan päätyttyä työntekijällä on oikeus lunastaa pyörä edullisesti itselleen, ja yleisin käytäntö on, että pyöräedun verotusarvo vähennetään työntekijän bruttopalkasta.

Työsuhdepyörän hankinnassa työntekijällä on täysi vapaus valita pyörä mistä tahansa liikkeestä tai nettikaupasta. Pyörää saa käyttää vapaasti, eikä se aiheuta velvoitetta kulkea työmatkat pyörällä.

Pyöräpakettiin sisältyvät kypärä, valot, lukko ja pyörään kiinnitettävät varusteet sekä nastarenkaat. Työntekijä saa kertyneen hyödyn itselleen lunastamalla pyörän työsuhteen päättyessä. Pyöräpaketti sisältää myös laajan varkaus- ja vahinkoturvan, joka kattaa myös työntekijän jo kerryttämän hyödyn.

Kattavat infopaketit työsuhdepyörän hankinnasta voit lukea Pyöräliiton sivuilta:
Työntekijän työsuhdepyörätärpit | Pyöräliitto (pyoraliitto.fi)
Työnantajan työsuhdepyörätärpit | Pyöräliitto (pyoraliitto.fi)

Miten hankit työsuhdepyörän meiltä?

Kun olet sopinut työnantajasi kanssa työsuhdepyörän hankinnasta, voit valita pyörän ja sen lisätarvikkeet verkkokaupastamme tai myymälästämme. Mikäli pyörä hankitaan leasing-yhtiön kautta, laskutamme pyörän leasing-yhtiöltä ja saat pyöräsi saatuamme sille luovutusluvan.

Hulluna.com yhteistyökumppanit työsuhdepyörissä 

Valikoimissamme on kaikki suomalaiset työsuhdepyöräpalvelua tarjoavat yhtiöt. Hankittepa siis työsuhde-edun minkä tahansa leasing yhtiön kanssa, voit tällöin valita pyörän Hulluna.comilta. 

Käyttämiämme leasing-yhtiöitä ovat mm. GoByBike, FleetBike ja Vapaus.io, Oomi, Etufillari, Suomen työsuhdepyörä jne. Yrityksen ostaessa pyörän suoraan tarvitsemme yrityksen laskutustiedot, sekä yrityksen yhteyshenkilön tiedot.

Minkä pyörän voin valita työsuhdepyöräksi?

Työsuhdepyörässä ei ole rajattu pyörän tyyppiä. Meiltä saat työsuhdepyöräksi maantiepyörät, gravelpyörät, maastopyörät, sähköpyörät ja sähkömaastopyörät. Kysy lisää pyörämyyjiltämme!

Käyttäessäsi GoByBikea verkkokaupassamme voit lisätä haluamasi tuotteet ostoskoriin, toimitustavaksi joko noudon myymälästä tai Matkahuollon, sekä maksutavaksi GoByBike. Jos et ole jo rekisteröitynyt GoByBike-palveluun, tee se ennen tilauksen lähettämistä. Tilauksen tekemisen jälkeen lähetä meille sähköposti osoitteeseen info@hulluna.com otsikolla "Työsuhdepyörä *tilausnumero*" ja kerro meille GoByBike käyttäjätunnuksesi (K-alkuinen koodi). Teemme tämän jälkeen tilauksen GoByBikelle ja lähetämme pyörän varusteineen luovutusluvan saatuamme.

Tietopaketti