Toimitustavat ja -ehdot

Toimitusajat

Lähetämme varastotuotteet 1-3 arkipäivän kuluessa. Mikäli tilaamasi tuote on tilapäisesti varastosta loppu, on lähetysaika noin 10-14 arkipäivää. Tilaustuotteiden kohdalla arvioitu toimitusaika on mainittu erikseen.

Pidätämme oikeuden purkaa kauppa, mikäli tilaamasi tuote ei ole saatavilla.

Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Mikäli tilaat useampia tuotteita, pyrimme lähettämään ne kaikki yhteislähetyksenä. Mikäli tilauksellasi on kiire, varmistathan toimitusajan etukäteen.

Mahdollisista viivytyksistä ilmoitamme mahdollisimman pian puhelimitse/sähköpostilla.

Vaihto- ja palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteillamme on ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Oikeus koskee myyntikelpoisia käyttämättömiä tuotteita. Maksetusta tuotteesta hyvitämme tuotteen ostohinnan.

Toimitustavat

Toimitamme tuotteet Postin ja Matkahuollon välityksellä. Suuret ja erikoispitkät lähetykset (esim. pyörät ja sukset) ainoastaan Matkahuollolla.

Matkahuollon toimitustavat

Toimitukset palvelupisteisiin

Lähellä-paketti ja XXS-paketti Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista:

Toimitus valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Kuljetus on hiilineutraali.

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä:

Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Kuljetus on hiilineutraali.

Bussipaketti Nouto Matkahuollosta:

Toimitus valitsemaasi Matkahuoltoon tai Matkahuollon asiamiespisteeseen pääsääntöisesti seuraavaksi työpäiväksi. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Kuljetus on hiilineutraali.

Pikapaketti Nouto Matkahuollosta:

Toimitus valitsemaasi Matkahuoltoon tai Matkahuollon asiamiespisteeseen jopa tunneissa, viimeistään seuraavaksi työpäiväksi. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Kuljetus on hiilineutraali.

Toimitukset kotiovelle tai valittuun osoitteeseen

Kotijakelu Matkahuollon toimitus ovelle sovittuna ajankohtana:

Toimitus ovellesi sovittuna ajankohtana, myös iltaisin ja lauantaisin. Saat ilmoituksen saapuvasta paketista tekstiviestillä toimitusajan sopimiseksi. Kuljetus on hiilineutraali. Jakopaketti Matkahuollon toimitus ovelle työpäivän aikana: Toimitus ovellesi työpäivän aikana klo 8–16. Tarkkaa toimitusaikaa ei sovita erikseen. Kuljetus on hiilineutraali.

Rahti (isoille lähetyksille (yli 35 kg ja/tai yli 230 cm)):

Matkahuollon kuljetus kotipihaan: Toimitus suoraan vastaanottajan osoitteeseen pääsääntöisesti tilausta seuraavan arkipäivän aikana, toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Kuljetus on hiilineutraali.

Luukkuunjakelu Matkahuollon XXS-paketin jakelu postiluukkuun tai -laatikkoon:

Toimitus ilman ennakkoilmoitusta vastaanottajan postiluukkuun tai - laatikoon 2-4 arkivuorokauden kuluessa lähettämisestä. Kuljetus on hiilineutraali

Katso lähin Matkahuollon palvelupiste https://www.matkahuolto.fi/palvelupisteet

Postin toimitustavat

Postipaketti
Hae paketti automaattista tai postista. Toimitamme ympäristövastuullisesti koko Suomeen. Paketit ovat perillä arkisin pääsääntöisesti päivässä. Seuraa paketin kulkua OmaPosti-sovelluksella – saat viestin, kun voit hakea sen. Kotimainen ja Suomen laajin noutopisteverkosto.

Kotipaketti
Kotiinkuljetus valittuna ajankohtana Toimitamme ympäristövastuullisesti, sovittuun aikaan. Valitse toimitusaika linkin kautta jaettavasta kalenterista. Voit seurata paketin kulkua OmaPosti-sovelluksella.