Palautus- ja reklamaatiokäytäntö

 

Vaihto- ja palautusoikeus:

Tuotteillamme on 14vrk vaihto- ja palautusoikeus. Oikeus koskee myyntikelpoisia käyttämättömiä tuotteita ja kulut tulevat asiakkaalle, ellei toisin sovita. Maksetusta tuotteesta hyvitämme tuotteen ostohinnan.

Olethan palautuksesta/vaihdosta yhteydessä numeroon 0300300551 tai sähköpostitse osoitteeseen info@hulluna.com jotta tiedämme odottaa palautusta.

Ohje tuotteen lähettämiseen:

Pakkaa tuote esimerkiksi muovi-/paperikääreeseen. Huom. älä laita teippiä myyntipakkaukseen. Kirjoita pakettiin lähettäjän tiedot sekä vastaanottajan osoite.

Vastaanottajan osoite:

Hulluna.com Oy

Haarasuontie 2, 90240, Oulu

p. 0407409196

Valitse paketti toimitettavaksi postin pakettiautomaattiin Neste Maikkula Oulunbaariin (Haarasuontie 1, 90240 Oulu).
 

Reklamaatiot:

Kaikilla tuotteilla on kuluttajasuojan määräämä takuu, koskien materiaali- ja valmistusvirheitä. Joissakin tuotteissa tämä takuu on määritelty valmistajan puolesta tietylle aikavälille esimerkiksi pyörän runkotakuut. Kuluttajasuojan piiriin ei kuulu normaalikuluminen.

Reklaamaatiotapauksissa otathan meihin yhteyttä sähköpostitse info@hulluna.com mahdollisimman pian ja liitäthän viestiisi kuvan reklamaatioon johtavasta rikkoutumisesta, kuvan tuotteen koosta, ja tositteen ostopäivämäärästä(kuitti/tilausvahvistus/pankkilausunto). Vastaamme teille mahdollisimman pian.

Varaduthan, että jotkut valmistajat vaativat nähdä viallisen tuotteen, jolloin reklamaatioiden käsittely saattaa viedä aikaa.